• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 26.03.2024

rkDOM | Priestranný 1-izbový Byt s Nádherným Výhľadom na Martinské Hole

Košúty Martin

77 600€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj slnečný 1 izbový byt s krásnym výhľadom na Martinské Hole, situovaný v obľúbenej lokalite Martina-Košúty II. Tento veľký a príjemne dispozične riešený byt má rozlohu 42 m2 a nachádza sa na 2. poschodí v bezbariérovej bytovke s výťahom.

Byt pozostáva z vstupnej chodby s praktickou vstavanou skriňou, veľkej kuchyne s priamym prístupom na loggiu, kde si môžete vychutnať pokojné rána alebo večery s výhľadom na západ. Samostatná veľká izba s dvomi oknami ponúka dostatok priestoru pre odpočinok aj zábavu. Priestranná kúpeľňa súčasne slúži ako toaleta, čo zaisťuje maximálne využitie priestoru. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica a spoločné priestory pre pivnicu, čo zabezpečuje dostatočné úložné priestory.

Bezproblémové parkovanie v okolí bytovky je samozrejmosťou. Energia a ostatné náklady sú veľmi priaznivé, iba 190€ za mesiac, čo z tohto bytu robí nielen útulné, ale aj ekonomicky výhodné bývanie.

Byt sa predáva čiastočne zariadený, čo vám umožní ľahko si ho prispôsobiť podľa vlastných predstáv a potrieb.

Táto nehnuteľnosť je ideálna pre jednotlivcov alebo páry, ktorí hľadajú pokojné a príjemné bývanie s výbornou dostupnosťou a všetkými výhodami života v Martine alebo pre osobu ktorá hľadá vhodnú investičnú príležitosť. 

Neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr pre obhliadku : Jakub Rybanský, tel. číslo 0902 537 222 alebo e-mailom na: jakub.rybansky@rkdom.sk

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

1 izbový byt

Výmera

42 m2

Počet izieb

1

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke